juliaaragnarsson

jag klarat allt, bara jag verkligen vill.

Publicerad 2010-03-31 23:16:05 i Allmänt,

usch vilken dag, det känns seriöst som om mitt huvud kommer expoldera. när jag kom hem från stan i eftermidddags fick jag världens illa mående så jag la mig i soffan och sov en kvart, tog en huvudvärkstablett och lindade en filt om mig så jag kunde plugga vidare. när huvudvärken släppt, lagade jag mat till hela familjen och skyndade mig sedan iväg på innebandymöte.

sen dess att jag kom hem har jag suttit uppslukad framför ekonomiböckerna och ställt tusen frågor till pappa. just för tillfället känns det helt okej men det återstår och se hur det kommer igår. håller iallafall med om det som mamma sa innan: alla är vi olika bra på olika saker! detta ett av mina svåraste ämnen så ett godkänd gör mig glad, och detta godkänt ska jag också lyckas få.

har rännt fram och tillbaka, upp och ner i huset ett tag nu. plockat iordning saker, planerat vad jag ska ha med mig inför morgondagen då jag direkt åker till mamma efter skolan och sedan på 18 års fest/middag. sedan har jag också försökt planera inför skidresan som väntas tidigt på söndag. känner mig rättså stressad för tillfället men när helgen är slut och jag kan njuta av en helt ledig vecka i fjällen med min allra bästa vän så kommer allting kännas så bra. ♥ huvudvärken är tillbaka, och med stora sannolikheter framme för att jag stressar, har druckigt för lite och pluggat så mycket...min hjärna är liksom inte riktigt van vid det. någon riktigt feber och sjuka finns det inte tid till just nu, så nu ska jag hoppas på det bästa, nämligen att sömnen & alvedonen ska hjälpa. gonatt allihopa och önska mig lycka till imorgon!!! ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela