juliaaragnarsson

The Boy Is Mine

Publicerad 2010-02-28 22:43:17 i Allmänt,

nu kan jag nästa lova er att allt-ta-igen-bloggande är slut. kan själva tycka att det är lite jobbigt att ladda upp bilder såhär lite efter men samtidigt vet jag att det piggar upp bloggen och framförallt så finns det ju där nu så jag kan gå tillbaka om några dagar, veckor, månader eller år för att titta tillbaka på vad jag höll på med och det är ju det bästa av allt.

idag var det ännu en tidigt morgon för min del, började jobbet halv tio så ca en timme innan det var jag tvungen att stiga upp så jag skulle hinna käka frukost, duscha och gå till jobbet utan att stressa. yes ni hörde rätt, jag ska från och med denna helgen försöka låta bli att stressa och iställer planera och gå upp i tid istället...bra va?

ikväll efter jobbet har jag därför inte gjort många knop, känns som jag kan sammarfattat min kväll med två ord..nämlingen: packat & mat. jag har kört det stora lasset med mina saker från papppa till mamma och innan det packat ner allting och nu packat upp allting. till det har jag ätit upp godis från gårdagens påse, vräkt i mig kvällsmat och nu ätit lite kvällsmackor. nu ska jag titta på one tree hill och njuta av att alla i varbergskommun är lediga från skolan imorgon pga mängden snö på taken som löper rasrisk. gonaaaaaaaaaatt♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela